Espai ETC

Un mes de la reobertura

Després de 4 setmanes molt intenses en les que hi han passat moltes coses, l’espai ETC va agafant ritme mica en mica amb una molt bona resposta del públic.

El dia 15 d’octubre es portava a terme la inauguració de la remodelació amb la participació de les entitats culturals i veïnals de la ciutat, i just l’endemà ja s’hi acollia el Festival Protesta en el que s’hi van projectar 7 films i dues maratons de curts entre el 16 i el 23 d’octubre.

Seguidament, el diumenge 24 d’octubre es van celebrar les portes obertes que van culminar amb l’obra de teatre amateur “Un funeral de mort” a càrrec de la companyia de Calldetenes L’Espardenya Teatre, organitzat per l’AVV del Barri del Remei.

Els següents dies l’espai va acollir dues residències artístiques, la de la companyia d’espectacles familiars Cia. Tactilicuä que preparava una nova obra de titelles i la d’un grup d’amants del teatre dirigits per l’osonenc Pep Simon que preparaven l’obra “Coses que dèiem avui” de Neil Labute. Aquesta última proposta va ser presentada els dies 12, 13 i 14 de novembre a la sala vermella de l’ETC amb un total de 340 espectadors/es.