Espai ETC

Formació escènica

Oferta formativa APAE

L’Aula Pedagògica d’Arts Escèniques elabora i ofereix propostes educatives en Teatre i Dansa (cursos regulars, tallers puntuals, col·laboracions amb entitats) basades en un Projecte Educatiu que pretén, a partir de l’aprenentatge de les Arts Escèniques, afavorir el creixement personal i la transformació social i comunitària.


Entre d’altres, gestiona el projecte “Arts Escèniques a les Escoles” en col·laboració amb l’Ajuntament de Vic i l’Institut del Teatre,on en aquest 5è any hi participen els centres educatius Andersen, Dominiques, Escorial, Estel, FEDAC, G. de Mont-rodon, IES Vic, La Sínia, Sagrat Cor, Salarich, Sant Miquel i Vic Centre.

Oferta formativa Institut del Teatre

L’Institut del Teatre aquest curs 21-22 presenta la seva setzena edició del Postgrau de les Arts Escèniques i l’Educació en Itinerari de Teatre, la setena edició en itinerari de Moviment i la tercera edició en l’itinerari de Projectes Pedagògics.

El Postgrau ofereix eines i recursos pedagògics vinculats a les arts escèniques, amb l’objectiu de dotar l’alumnat de coneixements teòrics i pràctics per poder integrar i sistemitzar aquests instruments i adquirir competències per poder aplicar-los.

Les matèries són impartides per professorat nacional i internacional de qualitat i prestigi. S’adreça a llicenciats, graduats i professionals de l’àmbit de les ciències de l’educació i de les arts escèniques que vulguin adquirir recursos per a la docència teatral i del moviment, i que apostin per promoure l’art com un pilar bàsic a l’educació.

Oferta formativa Espai ETC

L’Espai ETC acollirà activitats de formació dirigides a diversos públics. D’acord a la consideració recollida en Pla d’Acció Cultural de Vic, on es definia la necessitat de afiançar els aprenentatges artístics i, en concret, els escènics, l’ETC es posa a disposició de les iniciatives formatives de la ciutat i modula una proposta pròpia de formació.

Aquesta proposta, coordinada amb l’Institut del Teatre i els Centres Cívics de la ciutat, planteja abordar tres àmbits:

  • Bàsics i de sensibilització
  • Escenotècnica
  • Programació per a teatre fet per grups amateurs del territori.

També es planteja, en el futur, tallers i accions per al públic i accions divulgatives.

No hi ha esdeveniments