Espai ETC

Ventre blanc

White Belly

Jordi Lara Catalunya, 2020

Durada: 111 minuts

Format:  HD1080p , Color

Guió i direcció: Jordi Lara

Fotografia: Jordi Crusats

Imatge: Sergi Lladó

Música: Jordi Lara

Produïda per Bubulina Films

Repartiment principal: Xevi Furriols, Enric Andreu, Manel Dot, Xevi Blancafort

Amb la col·laboració d’Osona Gegantera, Ajuntament de Vic, CPCPTC, NU2’s, Fira Mediterrània i Josep M. Serracant a la memòria de Montserrat Camps

Amb motiu dels 10 anys de l’estrena del film vigatà en World Première al Busan International Film Festival de Corea del Sud, Cineclub Vic us convida a tornar a veure aquest film singular, realitzat de fórmula artesanal però amb ressò internacional.

La boira se n’ha anat de la ciutat i en Manel, meteoròleg aficionat, farà tot el possible perquè torni. El seu amic Enric es debat entre l’amor físic que li ofereix una admiradora en un xat i l’amor de cavaller medieval que sent envers una noia que no ha vist mai, però de la qual ha sentit parlar. En Furri, vigilant en un museu d’art sacre que va perdre la fe arran de la mort d’un ésser estimat, vol tornar a creure en Déu. En Manel, l’Enric i en Furri són les persones reals que porten els capgrossos a la festa major. I aquestes són les històries secretes que s’amaguen dintre el capgròs. “Un capgròs és com una persona que s’ha empassat una altra persona” diu la nena que els observa.

Ventre blanc és una faula crua i subtil sobre altres maneres de buscar la felicitat en la voràgine de la societat actual de consum i aparador. Un llargmetratge sobre la fe, la desmemòria, el tendre patetisme de l’ésser humà. Un cant d’enyorança a la infantesa.

RESERVA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dijous 01/12
PREU
Entrada gratuïta
HORARI
20 h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada