Espai ETC

Tot, a tot arreu, a tota hora

Everything Everywhere All at Once

Dan Kwan i Daniel Scheinert Estats Units, 2022

Producció: A24.

Guió: Dan Kwan i Daniel Scheinert.

Fotografia: Larkin Seiple.

Música: Son Lux.

Muntatge: Paul Rogers.

Durada: 2 h 20 min. Idioma:VO en anglès amb subtítols en català.

Intèrprets: : Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Jamie Lee Curtis, Tallie Medel, Jenny Slate, Harry Shum Jr..

Evelyn (Michelle Yeoh), una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolicada en una aventura salvatge en què només ella pot salvar el món després que una ruptura interdimensional altera la realitat. Perduda als mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per lluitar contra estranys i desconcertants perills mentre el destí del món penja d’un fil.

Qui deia que al cinema estava tot inventat? Bé, inventat potser sí, però segurament mai s’havien ajuntat tantes idees d’una manera tan creativa en una pel·lícula pensada i destinada, fonamentalment, a entretenir. Un títol únic que arrasa amb tot gràcies a la seva personalitat, a la seva imaginativa proposta i a unes interpretacions de luxe. Qualitats totes que l’han convertit, des del moment de la seva estrena, en una obra de culte. Prepareu-vos per entrar a una voràgine de color, moviment, talent, bogeries i emocions que us deixarà clavats a la butaca de l’ETC.

Dan Kwan i Daniel Scheinert

Els Daniels, nom amb què es coneix aquesta parella creativa, van començar la seva carrera dirigint vídeos musicals. Van saltar al cine amb la sorprenent Swiss Army Man (2016) i, ara, amb Everything Everywhere All at Once han aconseguit atraure l’atenció de la indústria de Hollywood i dels seus premis.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 18/04
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada