Espai ETC

Take Shelter

Jeff Nichols Estats Units, 2011

Producció: Hydraulx, REI Capital, Grove Hill Productions.

Guió: Jeff Nichols.

Fotografia: Adam Stone.

Música: David Wingo.

Muntatge: Parke Gregg.

Durada: 2 h. Idioma: VO en anglès amb subtítols en català.

Intèrprets: Michael Shannon, Jessica Chastain, Tova Stewart, Shea Whigham, Katy Mixon, Natasha Randall, Robert Longstreet, Heather Caldwell.

Curtis LaForche (Michael Shannon) viu a un petit poble d’Ohio amb la seva dona (Jessica Chastain) i la seva filla (Tova Stewart), una nena sorda de sis anys. Un dia, comença a patir al·lucinacions apocalíptiques en forma de somnis. Sense saber si els malsons són fruit d’una malaltia mental o veritables premonicions, en Curtis comença a construir un refugi per protegir-se d’una eventual tempesta.

A través del gènere fantàstic, la pel·lícula explora els terrors latents de la societat contemporània a través d’un individu que veu a venir el perill, sense saber si és cert o irracional. Davant d’aquest dubte, Take Shelter posa en dubte allò que considerem lògic i acceptable dins de la nostra realitat, perquè aquesta realitat se’n pot anar en orris. Uns ingredients suggerents i un misteri que preval fins el final.

Jeff Nichols

Arkansas, 1978. Va debutar amb Shotgun Stories (2007), a la qual seguiren Take Shelter, Mud (2012), Midnight Special (2016) i Loving (2016). Amb només cinc pel·lícules, és un d’aquells cineastes per descobrir. Narrador de drames íntims i polaritzador d’opinions, sens dubte la seva obra és un tresor amagat per tot aquell amb ganes de trobar un autor majúscul.

Sessió programada en col·laboració amb la UVic-UCC dins de la programació d’activitats de la  Universitat d’Estiu.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 06/06
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada