Espai ETC

System Crasher

Nora Fingscheidt Alemanya, 2019

Producció:Kineo Filmproduktion, Weydemann Bros, Oma Inge Film. Guió: Nora Fingscheidt. Fotografia: Yunus Roy Imer. Música: John Gürtler. Muntatge: Stephan Bechinger, Julia Kovalenko.

Durada: 2 h 5 min. Idioma: VO en alemany i anglès amb subtítols en català.

Intèrprets: Helena Zengel, Albrecht Schuch, Gabriela Maria Schmeide, Lisa Hagmeister, Melanie Straub, Victoria Trauttmansdorff, Maryam Zaree.

La Benni (Helena Zengel) és petita però molt perillosa. Amb tan sols nou anys, aquesta nena ja és el que els serveis socials de protecció al menor anomenen una trenca sistemes. Amb la intenció d’ajudar-la, des dels serveis de protecció al menor, contracten a Micha (Albrecht Schuch), un especialista en la gestió de la ira. Podrà tenir èxit allà on tothom ha fracassat?

La protagonista d’aquest drama es comporta de forma salvatge, impulsada per un trauma infantil que no queda clar quin origen té. No ens trobem davant de l’habitual drama sobre nens trapelles. La seva directora i guionista, mostra amb tota la cruesa la situació de tenir un fill o una filla amb problemes de comportament. La pel·lícula té un ritme frenètic que, després d’una arrencada ferotge, no s’atura en cap moment. Enmig d’aquest tornado de sentiments, destaca la interpretació de la seva jove protagonista.

Nora Fingscheidt

Va néixer a Braunschweig, Alemanya, el 1983. Es va formar com a orientadora d’actors i, del 2008 al 2017, va estudiar direcció de ficció a l’Acadèmia de Cinema de Baden-Württemberg, on va rodar el llargmetratge documental Without this world (2017). El seu primer treball de ficció, System Crasher, ha aconseguit vuit premis del cinema alemany, incloent-hi millor pel·lícula, direcció, guió i muntatge i ha aconseguit també el premi del jurat al Festival de Berlín.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

Les persones amb carnet de la UVic heu de comprar l’entrada a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 08/11
PREU
4€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada