Espai ETC

Suro

Mikel Gurrea Catalunya, 2021

Producció: Malmo Pictures, Euskal Irrati Telebista (EiTB), ICEC.

Guió: Mikel Gurrea i Fran Kosterlitz.

Fotografia: Julián Elizalde.

Muntatge: Ariadna Ribas.

Durada: 1h 46 min. Idioma: VO en català.

Intèrprets: Vicky Luengo, Pol López, Ilyass El Ouahdani.

Helena (Vicky Luengo) ha heretat una vella masia i juntament amb la seva parella, Ivan (Pol López), han decidit traslladar-s’hi per poder gaudir de la vida a la natura. Un pla idíl·lic que es trencarà aviat a causa de diverses problemàtiques.

El debut del director i guionista Mikel Gurrea ha estat una de les grans sorpreses de la temporada des del moment de la seva presentació al festival a San Sebastian. Inspirada en la seva pròpia experiència com a temporer, el director desmunta a través de les contradiccions dels protagonistes la visió idealitzada de la vida rural. Una història que abandona els relats romàntics, que compta amb una excel·lent interpretació de la parella protagonista, i que convida a reflexionar sobre la xenofòbia, la precarització laboral, les relacions de poder o els privilegis de classes.

Mikel Gurrea

Director i guionista  nascut a Donostia l’any 1985. Es va llicenciar en comunicació audiovisual per l’UPF i té un màster de London Film School gràcies a una beca. Va iniciar la seva carrera en el món del curtmetratge amb obres com Rojo en el agua (2010), Txoria (2013) i Foxes (2015), alguns seleccionats a festivals nacionals i internacionals. Suro és el seu primer i exitós llargmetratge.

La sessió comptarà amb la presència del seu director, Mikel Gurrea.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 30/05
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada