Espai ETC

Setze primaveres

Seize printemps

Suzanne Lindon França, 2020

Producció: Avenue B Productions, Eskwad, Bangumi. Guió: Suzanne Lindon. Fotografia: Jérémie Attard. Música: Vincent Delerm. Muntatge: Pascale Chavance.

Durada: 1 h 13 min. Idioma: VO en francès amb subtítols en català.

Intèrprets: Suzanne Lindon, Arnaud Valois, Frédéric Pierrot, Florence Viala, Rebecca Marder.

Suzanne (Suzanne Lindon) té setze anys i la gent de la seva edat l’avorreix. Cada cop que va a l’institut passa per davant d’un teatre, on coneix a Raphael (Arnaud Valois) un home més gran que ella pel qual s’acaba obsessionant. A tots dos els estimula una relació marcada per la diferència d’edat, però la Suzanne no les té totes i sent que pot perdre’s una part de la seva vida. Precisament aquesta que tantes ganes té de deixar enrere.

La jove Suzanne Lindon escriu, dirigeix i protagonitza una pel·lícula on, a més, hi canta i balla. Un debut que segons ella és: “la història d’amor que m’hauria agradat viure amb quinze anys”. Un film senzill i personal, marcat per la tendresa i proximitat i una mirada fresca caldrà seguir de prop. Altres vegades hem assistit a històries d’amor amb una òptica adolescent, però aquest ferm autoretrat (n’hauríem de dir Selfie?) es nota marcat per les tensions i la impaciència per deixar enrere la infància sense saber cap a on porta l’edat adulta.

Suzanne Lindon

Nascuda l’any 2020. Forma part d’una família de cineastes (és filla de la directora i actriu Sandrine Kiberlain i de l’actor Vincent Lindon). Amb 15 anys estudiava al liceu Henri IV de París quan va començar a escriure el seu film de debut. Aquest va ser seleccionat pel festival de Cannes del 2020, que finalment es va cancel·lar a causa de la pandèmia de Covid i el confinament de la població francesa.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 27/09
PREU
4€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada