Espai ETC

Què veiem quan mirem cap al cel?

Ras vkhedavt, rodesac cas vukurebt?

Aleksandre Koberidze Geòrgia-Alemanya, 2021

Producció:DFFB, New Matter Films, RBB. Guió: Aleksandre Koberidze. Fotografia: Faraz Fesharaki. Música: Giorgi Koberidze. Muntatge: Aleksandre Koberidze.

Durada: 2 h 30 min. Idioma: VO en georgià amb subtítols.

Intèrprets: Ani Karseladze, Giorgi Bochorishvili, Oliko Barbakadze, Giorgi Ambroladze, Vakhtang Fanchulidze, Sofio Tchanishvili, Irina Chelidze.

Sessió núm. 1.373

Una jove parella decideix citar-se en un bar després de coincidir diverses vegades al carrer. Com si es tractés d’un conte de fades modern, el dia de la trobada, tots dos han modificat la seva aparença i són incapaços de reconèixer-se.

Realisme màgic a l’antiga capital de Geòrgia, un retrat de les seves gents a través de relacions, costums i molta vida al carrer. Una proposta única, que parteix d’un gran amor pel cinema i per la fantasia en què es donen la mà la quotidianitat, la poesia i delicadesa. Tot això és possible gràcies a la mirada única del seu realitzador, qui ens ofereix un dels grans films de la temporada, guanyadora del premi de la crítica al festival de Berlín, i que ens demostra que al cinema hi ha encara molt de terreny per explorar i hi poden passar coses increïbles.

Aleksandre Koberidze

Director i guionista nascut el 1984 a Tbilisi, Georgia. Va estudiar cinema a l’Acadèmia alemanya de cinema i televisió de Berlín. Va debutar amb els curts Der Fall (2013) i Colophon (2015) i el 2017  va presentar el seu primer llarg, Let the Summer Never Come Again (2017). El seu segon llargmetratge és aquesta Què veiem quan mirem cap al cel?

Sessió programada conjuntament amb el Museu del Ter de Manlleu dins dels actes de la 12a Mostra de Cinema etnogràfic.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 11/04
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada