Espai ETC

Projecte Astrolabi

Un espectacle musical conceptual

PROJECTE ASTROLABI és el nom de la proposta musical de Guillem Plana, una eclèctica oda
instrumental a la desmesura del cosmos feta des de un raconet de món. És un cant a la sensació d’imaginar el que tenim per sobre del cap.

El concert es va construint a mesura que músics i públic fan una immersió col·lectiva als misteris reals i a la vegada místics que envolten els cossos celestes, les seves dimensions i els seus moviments.

Emprendrem el nostre particular viatge còsmic a través de la música, de les projeccions de imatges que ho acompanyen en tot moment i a partir d’explicacions sobre les teories científiques que han inspirat el disc.

Viatges d’asteroides molt trascendentals, espais infinits sobre el nostre cap, forats negres que ens xuclen lentament…embolcallats i protegits per la magnificència i la immensitat de tots aquestes idees aconseguirem una perspectiva en que tots els nostres maldecaps de mamífers preocupadíssos queden fora de joc i ens podem tornar a meravellar pel que som i d’on venim.


En aquesta ocasió PROJECTE ASTROLABI presentarà a l’ETC, per primer cop davant del públic, la nova música en la que han estat treballant durant l’últim any, serà una ocasió molt especial.

La venda online es tancarà 30 minuts abans de l’inici de l’activitat, llavors es podran comprar entrades a taquilla (només s’accepten pagaments amb targeta).


COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Divendres 11/11
PREU
5€
HORARI
20 h
LLOC
Sala vermella
DESCOMPTES
25% de descompte per a persones de diferents col·lectius
ORGANITZA
Ajuntament de Vic
Venda on-line tancada