Espai ETC

Projecte Astrolabi

Un espectacle musical conceptual

PROJECTE ASTROLABI és el nom de la proposta musical de Guillem Plana, una eclèctica oda
instrumental a la desmesura del cosmos feta des de un raconet de món. És un cant a la sensació d’imaginar el que tenim per sobre del cap.

El concert es va construint a mesura que músics i públic fan una immersió col·lectiva als misteris reals i a la vegada místics que envolten els cossos celestes, les seves dimensions i els seus moviments.

Emprendrem el nostre particular viatge còsmic a través de la música, de les projeccions de imatges que ho acompanyen en tot moment i a partir d’explicacions sobre les teories científiques que han inspirat el disc.

Viatges d’asteroides molt trascendentals, espais infinits sobre el nostre cap, forats negres que ens xuclen lentament…embolcallats i protegits per la magnificència i la immensitat de tots aquestes idees aconseguirem una perspectiva en que tots els nostres maldecaps de mamífers preocupadíssos queden fora de joc i ens podem tornar a meravellar pel que som i d’on venim.


En aquesta ocasió PROJECTE ASTROLABI presentarà a l’ETC, per primer cop davant del públic, la nova música en la que han estat treballant durant l’últim any, serà una ocasió molt especial.


COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dissabte 12/11
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Ajuntament de Vic