Espai ETC

Pineda ’92 + Chavalas

Carol Rodríguez Colás Catalunya, 2021

Producció:Balance Media Entertainment, Brosh, Chavalas la Película. Guió: Marina Rodríguez Colás. Fotografia: Juan Carlos Lausín. Música: Francesc Gener i Claudia Torrente. Muntatge: Pablo Barce.

Durada: 1 h 31 min. Idioma: VO en castellà.

Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Ángela Cervantes, José Mota, Ana Fernández, Cristina Plazas, Mario Zorrilla, Andreas Muñoz.

Sessió núm. 1.378

Programada amb l’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere i LGTBI de l’Ajuntament de Vic i DRAC Màgic Cultura Audiovisual.

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues de l’adolescència, es retroben en el barri d’extraradi on van créixer per a reviure una autèntica i tragicòmica amistat. La protagonista (Vicky Luengo), haurà d’enfrontar-se a les seves arrels i acceptar el seu passat. Aquest viatge el farà de la mà de les seves amigues, Desi (Carolina Yuste), Soraya (Ángela Cervantes) i Bea (Elisabet Casanovas) amb les quals, tot i el pas del temps i les seves diferències, encara mantindrà la seva amistat. Una comèdia costumista que s’allunya dels clixés i aposta per ensenyar la cara més autèntica de la generació mil·lènial.

Carol Rodríguez Colás

Llicenciada en Comunicació Audiovisual, és directora de cinema i televisió nascuda a Cornellà de Llobregat. Ha escrit i dirigit curtmetratges i documentals. El 2020 va realitzar el seu primer llargmetratge, Chavalas.

Abans de la pel·lícula es projectarà el curt Pineda ’92:

Els records de Barcelona ’92 encara són molt vius, memòries d’uns fets que van marcar profundament una generació. Però on ha quedat aquella esplendor? El Cobi agonitza en fonts solitàries, el Palau d’Esports és refugi de persones sense sostre… Barcelona ’92 va existir realment? On és la riquesa que es va prometre? No érem el centre del món? Raquel Barrera planteja una pel·lícula que és també la declaració d’un amor imperfecte. El de la directora i la ciutat. Un lloc que, més enllà de grans cerimònies, li va obrir els braços quan, amb divuit anys, es va descobrir lesbiana.

Els dos films formen part del projecte Conegudes (també) a casa, el programa itinerant de la 30a Mostra internacional de films de dones de Barcelona, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Fundació SGAE.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 29/11
PREU
Gratuït
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada