Espai ETC

Mostra dels premis VOC – Sessió 2

Mostra d’audiovisual en català

Versió Original en Català. ‘VOC’ significa exactament això. Però no ens quedem aquí. Sí, promocionem l’ús de la llengua en l’audiovisual. Sí, potenciem que el talent emergent esculli el català per a les seves creacions. Sí, fem possible que aquest talent sigui conegut a més de  municipis de Catalunya mitjançant la Mostra, i que sigui reconegut mitjançant els Premis VOC.

Però hi ha quelcom més important: connectem la realitat, la veu creativa d’aquests 12 curtmetratges, amb les seves vivències emocionals farcides de present. I el present que vivim des de fa temps és especial. Això ens va fer repensar el VOC i valorar totes les opcions: endarrerir-lo, anul·lar-lo, reinventar-lo, convocar-lo, fer-lo només en format virtual… Perquè, al capdavall, volem que aquests curtmetratges ens interpel·lin, ens facin reflexionar i ens ajudin a repensar-nos. I volem que arribin a tu, que potser no pots sortir de casa, sense prescindir de compartir una experiència en directe amb aquells que poden omplir els cinemes del país. Fem que la cultura ho inundi tot!

Sentiu-vos acollits, perquè tots nosaltres formem part de cadascuna d’aquestes històries: som versions originals de la nostra vida, i en aquesta ocasió hem escollit viure-la lliurement en català.

Durada 2h

RESERVA LES TEVES ENTRADES
DATA
Divendres 25/02
PREU
Gratuït
HORARI
20.00 h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Òmnium Cultural Osona