Espai ETC

Momi Maiga

Presenta “Nio”

Amb només 24 anys, Momi Maiga destaca com un virtuós del seu instrument (la kora), així com per la seva fluïdesa vocal i com a compositor curiós, autodidacta, i amb una sorprenent sensibilitat musical.

Immers en el ric patrimoni musical de l’Àfrica occidental, Momi Maiga va créixer a la regió de Casamance, al sud del Senegal. Procedent dels reconeguts músics de la Família Cissokho, Momi va educar-se amb les seves riques tradicions musicals i als sis anys va començar a tocar la kora, un dels instruments més venerats de la regió.

“Nio” significa “ànima” en mandinka, la llengua natal del jove músic, cantant i compositor senegalès Momi Maiga. A través de les seves composicions, ens explica la història del viatge que emprèn tot ésser humà a la terra, des del naixement fins al moment de partida. 

Unit amb el percussionista català Aleix Tobias Sabater, l’excel·lent violoncelista Marçal Ayats, i el detallista violinista mexicà Carlos Monfort,  tres dels músics més talentosos residents a Catalunya, l’espectacle “Nio” esdevé màgia per a tots els sentits.

Activitat inclosa en la programació del Mes de la cooperació a Vicjove.

ENTRADES EXHAURIDES
DATA
Divendres 11/03
PREU
Gratuït
HORARI
20.00 h
LLOC
Sala vermella ETC
MES DE LA COOPERACIÓ
Vicjove i Vicooperació

Entrades exhaurides

Venda on-line tancada