Espai ETC

Mireia Vives i Borja Penalba

Punt i apart

Mireia Vives & Borja Penalba inicien una darrera gira, abans d’encarar els seus nous projectes en solitari.

Comencen el seu camí junts en 2015, gràcies a diverses col·laboracions en concerts. Al 2019 publiquen “Cançons de fer camí” el seu tercer disc conjunt, on la gran aliança entre l’etern guitarrista i una veu deliciosa els fa capaços com ningú d’anar de la cançó d’autor minimal a cappella, a la rumba, el pop-rock, el folk, el cabaret gamberro, la cobla i el reggaeton (feminista, com sinó?). i tot açò, sense perdre la coherència -sí, és possible- ni deixar de tenir les contradiccions que els fan preciosos.

Diuen que volen fer un disc de cançons que els colpegen i els fan entendre millor el món. És també un disc fet en ruta i com a teràpia. Gestat sense parar de rodar per tota la geografia del país. Si a ‘Línies en el cel elèctric’ eren mar i illes-cançó connectades per l’aigua però diferents per la seua pròpia fauna, a ‘Cançons de fer camí’ són muntanya i tots els camins que hi podem caminar.

La venda d’entrades anticipades finalitza el dia 17/11/22 a les 23.59h. Es podran comprar entrades a taquilla a partir d’una hora abans del concert.


COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Divendres 18/11
PREU
15 €
HORARI
22.30 h
LLOC
Sala Vermella
ORGANITZA
Associació Fressa
Venda on-line tancada