Espai ETC

Meta

Meta és un espectacle que reflexiona al voltant de la immigració al Mar Mediterrani des d’un punt de vista testimonial.

El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l’Estret de Gibraltar tres cops seguits. Meta és la narració d’aquesta gesta esportiva en veu de l’Ibrahima Diallo, un jove del Senegal que, en circumstàncies totalment diferents, també va creuar l’Estret ara fa tres anys.

Del contrast que es desprèn a l’hora de posar en comú aquestes dues realitats oposades, en deriva una reflexió crítica al voltant de la nostra societat. I és que, encara que al llarg de tot l’espectacle només es parla de David Meca i les adversitats amb què el nedador es va trobar al llarg de la travessia, la veu testimonial de l’Ibrahima carrega les paraules d’un significat que va més enllà de la gesta esportiva del nedador.

Es desvela, així, la cara oculta del Mar Mediterrani. D’aquesta manera, l’espectador es veu interpel·lat a pensar les circumstàncies amb les quals altra gent creua les mateixes aigües que el nedador. Tot i ser un mateix recorregut en el mapa, per Meca és la pista on córrer una marató de llarga distància i per d’altres una meta on comença una nova vida.

En el marc del Mes de la cooperació a Vicjove

Direcció i producció: Cicuta

Intèrpret: Ibrahima Diallo

Dramatúrgia: David Font

Text: Adrià Aparicio

Duració: 45 minuts + 15 de debat


RESERVA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dissabte 18/03
PREU
Gratuït
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Ajuntament de Vic
En el marc del Mes de la cooperació a Vicjove
Venda on-line tancada