Espai ETC

Mantícora

Carlos Vermut Catalunya, 2022

Producció: 34-T, Aquí y Allí Films, BTeam Pictures.

Guió: Carlos Vermut.

Fotografia: Alana Mejía González.

Muntatge: Emma Tusell.

Durada: 1h 55 min. Idioma: VO en català i castellà.

Intèrprets: Nacho Sánchez, Álvaro Sanz Rodríguez, Xabi Tolosa, Aitziber Garmendia, Joan Amargós, Ignacio Ysasi, Stella Arranz, Chema Moro.

En Julián (Nacho Sánchez) és un exitós dissenyador de videojocs que viu sol en un pis al centre de Madrid i que crea monstres per guanyar-se la vida amb l’ajuda d’eines de realitat virtual. Un dia es produeix un incident a l’apartament del costat que el fa capgirar. En Julián no es pot adormir i comença a patir atacs de pànic. El seu món comença a enfonsar-se, però llavors coneix la Diana (Zoe Stein), una estudiant d’història de l’art.

Aquest és un film sobre els monstres i la seva necessitat de ser acceptats. En el seu darrer llargmetratge Carles Vermut es torna a erigir en un dels directors i guionistes més creatius i amb més personalitat del país. Aquí va un pas més enllà dins dels temes de la seva particular filmografia per fer-nos partícips  d’un viatge incòmode i contundent  capaç de sacsejar i fer emmudir el públic. Mantícora va tenir la seva estrena mundial al Festival de Cinema de Toronto. A Espanya es va presentar al Festival de Sitges, on va esdevenir un dels grans títols de la seva programació.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 11/04
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ