Espai ETC

Males terres

Badlands

Terrence Malick Estats Units, 1973

Producció: Warner Bros, Pressman-Williams, Jill Jakes Production.

Guió: Terrence Malick.

Fotografia: Tak Fujimoto, Stevan Larner, Brian Probyn.

Música: Tak Fujimoto, Stevan Larner, Brian Probyn.

Muntatge: Robert Estrin, Billy Weber.

Durada: 1h 34 min. Idioma: VO en anglès amb subtítols.

Intèrprets: Martin Sheen, Sissy Spacek, Warren Oates, Ramon Bieri, Alan Vint, Gary Littlejohn, John Carter.

Dakota del Sud, 1959. Quan el rebel Kit Carruthers (Martin Sheen) coneix la jove de quinze anys Holly Sargis (Sissy Spacek), decideix deixar enrere la seva vida mediocre i assolir el triomf sigui com sigui. Però després d’un tràgic incident, la parella de joves es converteixen en fugitius.

Celebrem el 50 aniversari de l’opera prima de Terrence Malick qui, amb menys de trenta anys, va debutar a la direcció amb un títol que deixaria empremta en el cinema nord-americà de l’època i, de pas, marcaria les línies mestres de la seva filmografia: elegància i imatges poètiques per retratar el vessant més obscur de la naturalesa humana. Inspirada en una història real, Males terres és un retrat social contundent sobre l’Amèrica profunda, i un autèntic clàssic del cinema independent nord-americà.

Terrence Malick

Director, guionista i productor de cinema nascut a Ottawa el 1943. Llicenciat en filosofia, va firmar un dels debuts més insòlits del cinema nord-americà. Al llarg de la seva dilatada carrera hi trobem alguns curts i els llargs Días del cielo (1978), La delgada línea roja (1998), El nuevo mundo (2005), El árbol de la vida (2011), To the Wonder (2012), Night of Cups (2015), Voyage of Time (2016), Song to Song (2017) i Vida oculta (2019).

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 13/06
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada