Espai ETC

Licorice Pizza

Paul Thomas Anderson EUA-Canadà, 2021

Producció:Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Focus Features, Bron Creative. Guió: Paul Thomas Anderson. Fotografia: Paul Thomas Anderson, Michael Bauman. Música: Jonny Greenwood. Muntatge: Andy Jurgensen. Durada: 2 h 13 min. Idioma: VO en anglès amb subtítols. Intèrprets: Cooper Hoffman, Alana Haim, Sasha Spielberg, Will Angarola, Griff Giacchino, James Kelley, Maya Rudolph, Bradley Cooper.

Sessió núm. 1.383

Vall de San Fernando, 1973. Aquesta és la història d’Alana Kane (Alana Haim) i Gary Valentine (Cooper Hoffman), de com es coneixen, passen el temps junts i acaben enamorant-se.

Amb més d’una desena de premis a l’esquena i vàries nominacions, el director Paul Thomas Anderson ens porta aquesta peculiar història d’amor prematur adolescent, d’una humanitat brutal, amb unes interpretacions supèrbies i, sens dubte, una de les millors pel·lícules de l’any i també de la seva trajectòria com a realitzador. El retrat d’una amistat intensa, que s’endinsa en les dificultats del pas a l’adolescència i d’una història d’amor i rebel·lia explicats d’una forma quasi màgica.

Paul Thomas Anderson

Nascut el 1970 a Califòrnia, és un dels més destacats directors del cinema nord-americà contemporani. El 2004 The Guardian el va situar a la llista dels 40 millor directors de la història. Va debutar amb la celebrada Sidney (1996) i va confirmar el seu talent pel cinema coral, farcit de personatges complexos i demencials a Boogie Nights (1997) i Magnolia (1999). El seu talent i un estil tan personal com inquiet s’ha confirmat amb títols com Punch Drunk Love (2002), Pozos de ambición (2007), The Master (2012) o El fil invisible (2017).

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 31/01
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada