Espai ETC

La noia i l’aranya

Das Mädchen und die Spinne

Ramon Zürcher, Silvan Zürcher Suïssa, 2021

Producció:Beauvoir Films, Schweizer Radio und Fernsehen (SRF), Zürcher Film. Guió: Ramon Zürcher, Silvan Zürcher. Fotografia: Alexander Haßkerl. Música: Philipp Moll. Muntatge: Katharina Bhend, Ramon Zürcher.

Durada: 1 h 38 min. Idioma: VO en alemany amb subtítols en català.

Intèrprets: Henriette Confurius, Liliane Amuat, Ursina Lardi, Flurin Giger, André Hennicke, Ivan Georgiev, Dagna Litzenberger-Vinet.

La lisa (Liliane Amuat) marxa del seu pis compartit amb la Mara (Henriette Confurius) i en Markus (Ivan Georgiev). És la fi d’una era. A mesura que es mouen les caixes, es pinten les parets, es munten els armaris… els abismes comencen a obrir-se. La Lisa se’n va, ella espera amb ànsies el canvi. La Mara es queda, a ella se li desencadena una muntanya russa d’emocions.

A partir d’una premissa i un punt de partida gairebé nuls, la pel·lícula va creixent a mesura que passen els minuts. Sense un context clar i amb una exploració dels temes amb una tendència natural cap a l’experimentació, alterna moments captivadors amb d’altres que provoquen distància entre els seus personatges i amb l’espectador. Els seus realitzadors, els germans Zürcher, organitzen una autèntica coreografia que neix d’un caos aparent i que compta amb una narració marcada per un humor absurd, personatges excèntrics i una certa malenconia.

Ramon Zürcher (Suissa, 1982) inicia el 2007 una carrera lligada al món del curtmetratge, on ha executat tasques de guionista, director, productor i editor. El 2013 va dirigir el seu primer llarg, The Strange Little Cat, produïda pel seu germà bessó, Silvan Zürcher. Tots dos han escrit i codirigit aquesta La noia i l’aranya (2021).

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

Els estudiants de la UVic haureu de comprar l’entrada a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 20/12
PREU
4€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada