Espai ETC

La (des)educació de Cameron Post

The Miseducation of Cameron Post

Desiree Akhavan Regne Unit-EUA, 2018

Producció:Beachside Films, Parkville Pictures. Guió: Desiree Akhavan i Cecilia Frugiuele a partir de la novel·la d’Emily M. Danforth. Fotografia: Ashley Connor. Música: Julian Wass. Muntatge: Sara Shaw.

Durada: 1 h 31 min. Idioma: VO en anglès amb subtítols.

Intèrprets: Chloë Grace Moretz, Steven Hauck, Quinn Shephard, Kerry Butler, Dalton Harrod, McCabe Slye, Dale Soules, Sasha Lane, John Gallagher Jr..

Sessió núm. 1.376

Programada en el marc de la XIX Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos i l’Àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Vic.

El 1993, l’adolescent Cameron Post (Chloë Grace Moretz) manté una relació homosexual amb Coley Taylor (Quinn Shephard). La seva família, assabentant-se d’aquest fet, vol enviar-la a un centre de reconversió per a nois i noies gais a petició de la seva tieta, una fervent devota cristiana. Allà, la Cameron iniciarà el seu suposat guariment, convivint amb altres joves que es troben en la seva mateixa situació.

La pel·lícula mostra com l’amistat i l’intercanvi d’experiències permet l’empoderament i l’escepticisme dels joves vers uns mètodes basats en el prejudici i sense fonament científic. Un relat de missatge potent que es recolza en una aposta visual senzilla, però contundent, i que va tenir la seva estrena al Festival de Sundance al 2018.

Desiree Akhavan

1984, Nova York. Directora, productora, guionista i actriu d’origen iranià. Va estudiar teatre i cinema i va completar els seus estudis en direcció de cinema. Va debutar amb el film Appropriate Behavior (2014), amb què va guanyar un premi al Festival de Sundance. Posteriorment, ha dirigit el llarg La (des)educació de Cameron Post i diversos treballs en sèries de televisió, entre els quals destaca The Bisexual, que ella mateixa ha creat, escrit i interpretat.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 15/11
PREU
Gratuït
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada