Espai ETC

Gèlia

‘Sinergia’ és una paraula tan usada darrerament que a vegades ja perd fins i tot el sentit. Per sort, també a vegades, hi ha qui l’utilitza per designar com una suma d’elements genera un resultat més gran que la simple suma d’aquests elements, maximitzant-ne les qualitats. Sinergies (Hidden Track, 2022) és l’últim disc de Gèls, el projecte que comparteixen Gès Brugès (Kamele Ngoni) i Cels Burgès (guitarra elèctrica), i és una meravella expandida i no una fantasmada d’enterpreneur.

A Vic hi venen a presentar aquest disc col·laboratiu amb una de les artistes que ha contribuït a fer-lo tan especial, l’oboista vigatana Cèlia Tort, d’aquí el nom (Gèls + Cèlia = Gèlia). Aquest petit viatge musical passa pel pop, el folk, l’ambient, el minimalisme contemporani o l’afro, tot resseguit per la sonoritat del Kamele Ngoni, l’avantpassat africà del banjo.

Gèls van fer un concert antològic a l’Abrigaries de l’any passat i projectes d’en Gès com Taknata també ens havien vingut a veure fa uns anys, val la pena entrar-hi! També estem molt contents que ens visiti la Cèlia un altra vegada després de l’Arrel Quadrada que vam fer en sortir del confinament. La conjunció promet fortament, N-O P-E-R-D-R-E-S-’-H-O.

Les entrades es podran comprar a taquilla el mateix dia del concert. Només s’accepta efectiu.

Activitat organitzada per La Clota.


ENTRADES DISPONIBLES A TAQUILLA
DATA
Dissabte 18/02
PREU
6 €
HORARI
19.30h
LLOC
Sala negra
ORGANITZA
La Clota