Espai ETC

Falcon Lake

Charlotte Le Bon Canadà-França, 2022

Producció: Cinéfrance Studios, Metafilms.

Guió: Charlotte Le Bon, a partir de la novel·la gràfica de Bastien Vives.

Fotografia: Kristof Brandl.

Música: Shida Shahabi.

Muntatge: Julie Lena.

Durada: 1h 40 min. Idioma: VO en ???.

Intèrprets: Joseph Engel, Sara Montpetit, Monia Chokri, Arthur Igual, Karine Gonthier-Hyndman, Anthony Therrien, Pierre-Luc Lafontaine, Thomas Laperriere, Jeff Roop, Lévi Doré, Éléonore Loiselle.

Bastien (Joseph Engel) passa les vacances en una cabana en un llac del Quebec. Allà coneixerà a la Chloe (Sara Montpetit), amb qui desenvoluparà una relació especial. Bastien s’haurà d’enfrontar als seus tempos per aconseguir un lloc al cor de la noia mentre exploren la seva sexualitat i la inquietant llegenda del fantasma del llac.

Nominada a millor Opera prima als premis Cesar i present a la quinzena de realitzadors de Canes, Falcon Lake esdevé un Coming of age estrany i nostàlgic que bascula entre la tendresa i el misteri i que adapta la novel·la gràfica Una hermana, de Bastien Vivès. Charlotte Le Bon debuta en la direcció amb aquesta evocació de la intensitat dels primers amors d’estiu, deixant-se emportar per les emocions, les pors i les tensions de l’adolescència.

Charlotte Le Bon

Artista, actriu i reportera nascuda el 1986 a Montreal. Va treballar durant vuit anys com a model i després va fer el salt a la televisió. El 2012 va debutar com a actriu a Astèrix i Obèlix: Al servei de Sa Majestat (2012), inici d’una fructífera carrera interpretativa. Té una trajectòria artística com a il·lustradora i artista de carrer. El 2018 va dirigir el curt Judith Hotel i el 2021 ha presentat la seva primera pel·lícula: Falcon Lake.

Programada conjuntament amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 21/03
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada