Espai ETC

Espíritu Sagrado

Chema García Ibarra. Espanya, 2021.

Durada: 1 h 37 min. Idioma: VO en castellà.

En José Manuel queda devastat després de la mort d’en Julio. Junts dirigien l’associació OVNI Levante, dedicada a l’estudi de la ufologia. Ara en José Manuel ha de prendre les regnes de l’associació i guiar els seus pocs -i estrambòtics – integrants cap al més gran secret còsmic que pot alterar el destí de tota la humanitat.

L’òpera prima de Chema García Ibarra sorprèn per la frescor, la familiaritat i l’humor amb què s’acosta al costat més esbojarrat de la ciència-ficció. Això sense deixar de banda en cap moment el retrat costumista d’un barri obrer espanyol, amb interpretacions sorprenents d’un grup d’actors no professionals.

La sessió comptarà amb la projecció del curt Imaginario, de Cristian Betata: Vicky i Edu estan de vacances a la seva segona residència. Gaudeixen d’una nit molt tranquil·la quan, de cop i volta, una persona pica a la porta. Hi ha algú que vol carregar el telèfon perquè s’ha perdut i s’ha quedat sense bateria. Vicky i Edu dubten si ajudar-lo o no. D’on sorgeixen aquests dubtes?

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 15/03
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada