Espai ETC

El vol de les papallones

De Cacauet Teatre

Entrades exhaurides

En un marge ple de vida hi ha el cau d’una colla d’insectes: l’escarabat, l’aranya, el coralet, el borinot… Un dia, inesperadament, es veuen obligats a marxar per salvar la pell. On aniran? Podran tornar? Una aventura de criatures molt petites que, per veure-les, cal apropar la mirada. Una història d’amistat i cooperació entre grans i petits amb un missatge d’esperança.

Història inspirada en un fet que passa cada any a Taiwan. Quan arriba el moment de la migració anual de milions de papallones, el govern atura el trànsit a les autopistes perquè puguin travessar sense ser atropellades. D’aquesta manera restableixen els corredors biològics per uns dies.

El vol de les papallones és una història que parla sobre trobar un lloc on poder viure, un lloc on sentir-se segur. És un relat de diferents dimensions, una migració d’una colla de petits insectes fugint d’una carretera molt perillosa.

Un muntatge teatral amb música en directe, amb una escenografia i uns titelles construïts amb fibres vegetals, en els que la boga i l’espart són pell i textura.

Direcció: Jordi Font | Dramatúrgia: Marta Esmarats i Jordi Font
Interpretació i manipulació: Marta Esmarats i Miquel Fletas
Disseny sonor i interpretació musical: Miquel Fletas
Il·luminació: Mario Andrés | Assessorament fibres vegetals: Joan Ferrer
Escenografia i titelles: Cacauet teatre | Color: Montse Fletas
Disseny gràfic: Marcel·lí Gutiérrez | Producció: Cacauet teatre
Agraïments: A l’Alina i la Nora, en Quim C., en Txelo, en Carlos G., la Nina S., l’escola del Roure Gros, l’Ona Trepat, l’Anna C. i l’Helena M. per teixir plegades.

Recomanat a partir de 3 anys.


DATA
Dijous 20
PREU
Entrada gratuïta
HORARI
18.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Festival Nits de Cinema Oriental
Venda on-line tancada