Espai ETC

El comptador de cartes

The Card Counter

Paul Schrader EUA-Regne Unit, 2021

Producció:Focus Features, LB Entertainment, Astrakan Film AB. Guió: Paul Schrader. Fotografia: Alexander Dynan. Música: Robert Levon Been i Giancarlo Vulcano. Muntatge: Benjamin Rodriguez Jr..

Durada: 1 h 51 min. Idioma: VO en anglès amb subtítols.

Intèrprets: Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan, Willem Dafoe, Alexander Babara, Bobby C. King, Ekaterina Baker, Bryan Truong.

Sessió núm. 1.380

William Tell (Oscar Isaac) és un exmilitar qui intenta deixar deixar el seu passat enrere dedicant-se de forma semi professional al poker. Però la seva meticulosa vida es veu torçada quan acudeix a ell, Crik (Tye Sheridan) un jove amb ganes de venjança. El que haurà de compaginar amb una oferta per ser jugador professional.

Premiada al festival de Venecià, Nominada pels NBR a les millors pel·lícules independents de l’any i varis premis a millor guió, amb El Comptador de cartes Paul Schrader porta fins al límit el perfil de personatge turmentat i autocastigat amb què ha treballat durant tota la seva filmografia. De nou, el seu realitzador ens endinsa en una espiral que ens arrossega a un submón fosc i decadent d’on sembla impossible escapar. Destaquem el gran treball interpretatiu i la tensió dramàtica dramàtica i emocional fa d’aquesta història un inttens Thriller, d’una força brutal. Una obra imperdible que demostra, de nou, que Paul Schrader és un dels cineastes amb més capacitat per provocar i sacsejar l’espectador a través del cinema.

Paul Schrader

Nascut als Estats Units el 1946, es pot considerar com un dels millors cineastes de l’anomenada Nova generació de Hollywood. Va iniciar-se al cinema escrivint amb el seu germà el guió de Yakuza (1975), al qual seguiren guions tant imponents com els de Fascinación (1976), Taxi Driver (1976) o Toro Salvaje (1980). Va debutar com a director el 1978 amb Blue Collar, iniciant una filmografia irregular però intensa amb títols importants com Hardcore: un mundo oculto (1979), Mishima (1985), Touch (1997), Aflicción (1997).

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 10/01
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada