Espai ETC

Cinco lobitos

Alauda Ruiz de Azúa Espanya, 2022

Producció: Buena Pinta Media, Comunidad de Madrid, Encanta Films. Guió: Alauda Ruiz de Azúa. Fotografia: Jon D. Domínguez. Música: Aránzazu Calleja. Muntatge: Andrés Gil.

Durada: 1 h 44 min. Idioma: VO en castellà.

Intèrprets: Laia Costa, Susi Sánchez, Ramón Barea, Mikel Bustamante, José Ramón Soroiz, Asier Valdestilla García.

Sessió núm. 1.371

Amaia (Laia Costa) acaba de ser mare i aviat s’adona que no té gaire clar com fer-ho. Encara ho complica més haver de compaginar-ho amb la seva feina i l’absència de la seva parella durant una setmana per motius laborals. Davant d’aquesta situació, decideix tornar a casa dels seus pares, en un poble costaner del País Basc, i compartir amb ells la responsabilitat i atenció del nadó. El que no s’imagina és que, allà, se li afegirà una nova feina: fer de filla.

El debut de la directora i guionista Alauda Ruiz de Ádua, ha estat una de les sorpreses de l’any. Basada en la seva pròpia l’experiència personal, i gràcies al seu excel·lent guió, la pel·lícula va més enllà de les històries de mares i filles que hem vist tantes vegades al cinema. A través d’una posada en escena intimista i senzilla, planteja una sèrie de temes que ens porten a un viatge emocional cap a les imperfeccions de les relacions familiars.

Alauda Ruiz de Ádua

Directora i guionista nascuda a Baracaldo l’any 1978. Va estudiar Comunicació audiovisual i és diplomada en direcció cinematogràfica Ha dirigit diversos curtmetratges entre els quals cal destacar Dicen (2011), que va participar en més de 160 festivals i va obtenir 50 premis. Cinco lobitos és el seu primer i exitós llargmetratge, guanyadora de diversos premis al Festival de Màlaga, entre els quals els de millor pel·lícula, guió i el del reconeixement del públic.

Socis i sòcies, entrada lliure presentant l’abonament a taquilla.

COMPRA LES TEVES ENTRADES
DATA
Dimarts 20/09
PREU
5€
HORARI
20.00h
LLOC
Sala vermella
ORGANITZA
Cineclub Vic
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ
Venda on-line tancada