Espai ETC

Amaia Miranda + Angeladorrrm

L’Amaia i l’Àngela, l’A+ d’alguna cosa, gasolina per les orelles, guitarres revitalitzants que et fan créixer els cabells com plantes. Comparteixen el gust a l’hora d’empènyer les 6 cordes i modelar els entorns on toquen al seu aire.

L’Amaia Miranda (Bilbao, 1993) du una vida enganxada a l’instrument, induïda pels sons hipnòtics de Nick Drake, Kings of Convenience, Atahualpa Yupanqui o Paco de Lucia. Compositora de cançons aparentment senzilles i on enalteix la imperfecció, en escoltar-les te’n vas a un univers calmat, bonic i ple de sensibilitat. Ha tret dos discos on canta i no, instrumentals o amb lletra totes les cançons parteixen d’un mateix lloc càlid i sense gaires ornaments. Potser no ho sabeu i ja l’heu sentit, tocava a l’obra de teatre de “Canto jo i la muntanya balla” i també ha acompanyat a artistes com Amaia Romero o Raquel Lúa.

Per la seva banda, Àngeldorrrm és un grup que ha despertat fa molt menys temps. Cançons que giren al voltant de l’inconscient de l’Àngela i que penetren fortament al teu inconscient. No tee n’adonaràs i estaràs resseguint les melodies de la banda, que oscil·len entre el xiuxiueig i el crit. Folk, shoegaze, dream pop, o el que és el mateix Big Thief, Yo La Tengo, My Bloody Valentine, tots ells noms que ens acosten a l’imaginari sonor del quartet barceloní.

Les entrades es podran comprar a taquilla el mateix dia del concert. Només s’accepta efectiu.

Activitat organitzada per La Clota.


ENTRADES DISPONIBLES A TAQUILLA
DATA
Divendres 10/03
PREU
8€
HORARI
19.00h
LLOC
Sala negra
ORGANITZA
La Clota